Inloopbijeenkomst inrichtingsplan rondom Engbertsdijksvenen

Op dinsdag 16 januari 2024 is er een inloopbijeenkomst voor het inrichtingsplan rondom Engbertsdijksvenen. U bent welkom in Dorpshuis Bruinehaar (Gravelandweg 18) tussen 16.00-21.00 uur.

We hebben meegewerkt aan maatregelen rondom de Engbertsdijksvenen. Het doel: het behouden van de natuurwaarden in het Natura 2000 gebied. Deze maatregelen hebben we uitgewerkt in een inrichtingsplan. Dit inrichtingsplan is de basis voor het ruimtelijk plan (of: projectbesluit) voor de Engbertsdijksvenen. Dit plan moeten we nog opstellen.

Tijdens de inloopbijeenkomst

Tijdens deze inloop kunt u de maatregelen uit het inrichtingsplan inzien. Er zijn een aantal mensen vanuit het projectteam aanwezig. Wij gaan graag met u in gesprek over uw vragen en opmerkingen over het inrichtingsplan, en de procedure die er op volgt.

Kom langs!

U bent van harte welkom tussen 16.00-21.00 uur. Er staat dan koffie/thee en krentenwegge voor u klaar. Kunt u op dit tijdstip niet komen? Maar heeft u wel vragen? Neem dan contact op via planvormingengbertsdijksvenen@gmail.com, of rechtstreeks met de omgevingsmanager Richard Jansink via rjansink@ltonoord.nl.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.