Gratis subsidie voor een energiezuinig huis

Als huiseigenaar kon u profiteren van een subsidie om uw woning energiezuiniger te maken. Met deze subsidie kon u een bijdrage tot € 4.000 krijgen voor het verbeteren van uw huis door isolatie, HR++ beglazing of de installatie van zonnepanelen. De subsidie is speciaal bedoeld voor huiseigenaren met een lager inkomen.

Let op: u kunt de subsidie op dit moment niet aanvragen.


Gratis advies en ondersteuning

Weet u niet waar u moet beginnen? Of heeft u nog vragen? Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe biedt gratis en onafhankelijk advies door deskundige energieadviseurs. De energieadviseur kijkt of u in aanmerking komt voor de subsidie en adviseert wat er zoal mogelijk is in uw huis. Ook helpt de energieadviseur u bij de aanvraag.

Over Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe

De 'Gratis subsidie voor een energiezuinig huis' is een initiatief van Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe, een tijdelijke samenwerking tussen gemeenten, provincie Drenthe, provincie Overijssel en de Rijksoverheid. Doel van de Regio Deal is de brede welvaart in de regio te versterken.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.regiodealzodrenthe.nl. Of neem contact op met Rob Raijmakers (medewerker Energieloket Hardenberg) via energieloket@hardenberg.nl of 06 42 68 92 04.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.