Gewijzigde afvalinzameling met de feestdagen

Op beide kerstdagen en op nieuwjaarsdag worden geen afval en grondstoffen ingezameld in de gemeente Hardenberg. De containers worden op een andere dag geleegd.

Het gaat om de volgende datums:

  • De afvalinzameling van maandag 25 december is op zaterdag 23 december.
    Let op: dit is de zaterdag vóór de kerstdagen.
  • De afvalinzameling van dinsdag 26 december is op zaterdag 30 december.
  • De afvalinzameling van maandag 1 januari is op zaterdag 6 januari 2024.

Het kan voorkomen dat op een ander tijdstip wordt ingezameld dan u gewend bent. Zorg er daarom voor dat u de container op de dag van inzameling vóór 7.00 uur aan de straat zet.

Aangepaste openingstijden

Het milieubrengstation aan de Ommerweg 69 in Rheezerveen is gesloten op maandag 25 december, dinsdag 26 december en maandag 1 januari. Het ROVA-Klantcontactcentrum is ook gesloten op maandag 25 december, dinsdag 26 december en maandag 1 januari.

Inzamelkalender 2024

De inzamelkalender van ROVA voor 2024 is online beschikbaar. Bekijk via de ROVA-app of via www.rova.nl/inzamelkalender wanneer ROVA uw containers leegt in 2024. Hebt u vragen? Neem dan contact op met het ROVA-Klantcontactcentrum via (038) 427 37 77 of kijk op www.rova.nl/contact.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.