Gemeente Hardenberg op Huis & Woon Beurs

Op 14, 15 en 16 oktober vind je ons op de Huis & Woon Beurs in de Evenementenhal Hardenberg. Met informatie over de gemeentelijke woningbouwplannen. En over het energiezuiniger maken van jouw (nieuwbouw)woning. Wij staan bij stand nummer 225.

Op Huis & Woon Beurs doe je alle inspiratie op voor jouw droomhuis. Of je nu een huis gaat bouwen of verbouwen, verduurzamen of herinrichten. Op de beurs vind je allerlei informatie om jouw (ver)bouwplannen te laten slagen! 

Van duurzaamheid tot bouwen

In onze stand vertellen de energiecoaches je over de mogelijkheden om jouw huis energiezuiniger te maken. En zo de energierekening te verlagen. Het woonteam vertelt je over de mogelijkheden om zelf het huis van je dromen te bouwen.

Verder doe je op de Huis & Woon Beurs inspiratie op voor al je (ver)bouw- en woonplannen. Van het bouwen van een woning tot een grote of kleine verbouwing. En van het verduurzamen van de woning tot het (opnieuw) inrichten van het interieur.

In het Duurzaamheidstheater en De Woonkamer kun je jezelf laten inspireren en adviseren over uiteenlopende thema’s. Van elektrisch rijden en energieneutraal wonen tot interieurstijlen en je huis organiseren. Wij vertellen je in het Duurzaamheidstheater, samen met het Duurzaam Bouwloket, over hoe je het energieverbruik van de woning kunt verlagen.

Meer informatie en kaartjes

Ga naar www.huiswoonbeurs.nl.

 

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.