Download de nieuwe ROVA-app

Sinds maart 2024 is de nieuwe ROVA-app beschikbaar in de App- en Play-store. Met deze app heeft u altijd snel toegang tot actuele informatie rondom de inzamelmomenten, nieuwsberichten en andere handige informatie over afval en grondstoffen, zoals tips en de afvalscheidingswijzer.

Het is belangrijk om de nieuwe ROVA-app te downloaden. Vanaf april 2024 vervalt de oude app en kunt u deze niet meer gebruiken. Vanaf dat moment is de meest recente informatie alleen te vinden in de nieuwe app.

Hoe download ik de nieuwe ROVA-app?

U downloadt de nieuwe app in de Google Play of App store. De nieuwste versie van deze app herkent u aan het icoon van het ROVA-roodborstje. U vindt de downloadknoppen ook op www.rova.nl/rova-app.

Waarom een nieuwe ROVA-app?

De nieuwe app is veiliger en technisch beter. Het biedt natuurlijk de bekende opties: bestaande functionaliteiten voor inzamelmomenten, het zelf regelen van afspraken en nieuwsberichten. De vormgeving voor deze opties is verbeterd voor een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk resultaat. Daarnaast vindt u meer informatie op maat. En kunt u nu meldingen instellen.

Meer weten?

In de nieuwe ROVA-app staat een welkomstbericht. Daarin legt ROVA u uit waar u welke informatie kunt vinden. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met het klantcontactcentrum via (038) 427 37 77.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.