De Route 29 gaat in het nieuwe jaar verder door Balkbrug, Avereest en Oud-Avereest

In het nieuwe jaar gaat burgemeester Maarten Offinga verder met de Route 29. Op donderdag 26 januari wandelt hij door Balkbrug en de omgeving van Avereest/Oud-Avereest. Wilt u meewandelen? U kunt zich tot en met zondag 8 januari 2023 aanmelden via www.hardenberg.nl/route29.

Elke maand wandelt burgemeester Maarten Offinga door een van de 29 kernen in de gemeente. Tijdens zijn wandelingen door de gemeente leert hij de kernen en de inwoners nog beter kennen. In december wandelt de burgemeester door Dedemsvaart. Op donderdag 26 januari gaat de Route 29 verder. Dan wandelt hij door Balkbrug en in de omgeving van Avereest en Oud-Avereest.

Wandelt u mee?

Inwoners die een stukje willen meewandelen of iets willen laten zien kunnen zich aanmelden. Ook tips voor de route of plekken die de burgemeester tijdens zijn wandeling zeker moet bezoeken zijn welkom. Meldt u aan om mee te wandelen door Balkbrug, Avereest/Oud-Avereest via het formulier op www.hardenberg.nl/route29. Of door te mailen naar route29@hardenberg.nl.

Op basis van alle aanmeldingen maakt de burgemeester de precieze route. Inwoners die mee kunnen wandelen krijgen na hun aanmelding een bericht van ons.

Videoverslag

Van elke wandeling wordt een videoverslag gemaakt. Die zijn te bekijken op www.hardenberg.nl/route29.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.