De inzameldagen van ROVA in 2023 zijn bekend

Ook in 2023 komt ROVA uw afvalcontainers legen. De inzameldagen van 2023 zijn bekend. U vindt de inzameldagen voor uw adres in de ROVA-app of op www.rova.nl/inzamelkalender.

Uw inzameldagen bekijken

Op de inzamelkalender van ROVA ziet u snel en makkelijk wanneer wij uw containers komen legen. U bekijkt de inzamelkalender op verschillende manieren:

  • ROVA app
    Hebt u een smartphone of tablet? Dan kunt u de gratis ROVA-app downloaden via de App Store en Google Play Store. In de app stelt u één keer uw adres in. Daarna heeft u altijd alle informatie over inzameling van afval en grondstoffen bij de hand. In de app kunt u ook een herinnering instellen. Dan krijgt u bijvoorbeeld de avond voor de inzameldag een melding. Zo vergeet u nooit meer de container op tijd aan de straat te zetten.
  • ROVA website
    Hebt u geen smartphone of tablet? Vul dan uw postcode en huisnummer in op www.inzamelkalender.rova.nl. U ziet dan gelijk de hele jaarkalender met inzameldagen. U kunt hier ook een jaaroverzicht downloaden om uit te printen.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.