Bijeenkomst over resultaten verkenning recreatieve mogelijkheden Kotermeerstal

We brengen in beeld welke recreatieve mogelijkheden er zijn rond de Kotermeerstal in Dedemsvaart. Daarvoor doen we een verkennend onderzoek. Het onderzoek is bijna klaar. Op donderdagavond 29 juni presenteren de onderzoekers van Stimuland de uitkomsten tijdens een bijeenkomst.

De onafhankelijke stichting Stimuland voerde het onderzoek uit. Zij hebben gekeken naar de recreatieve ontwikkelingen en/of voorzieningen rond de Kotermeerstal. Het onderzoek heeft veel wensen en ideeën opgeleverd, maar ook zorgen. Vaak kwamen dezelfde onderwerpen naar voren.

Stimuland heeft deze onderwerpen samengevoegd en uitgewerkt in drie ‘ontwikkelscenario’s’ voor recreatie op en rond de Kotermeerstal:

  • Natuureducatie en ruimte voor planten en dieren
  • Maatschappelijke activiteiten overdag
  • Grootschalige activiteiten en sterke vorm van toerisme

Stimuland presenteert de ontwikkelscenario’s tijdens een bijeenkomst op 29 juni 2023

Wilt u meer weten over de resultaten van het onderzoek, de ontwikkelscenario’s en de manier waarop we er invulling aan kunnen geven? Kom dan naar de bijeenkomst op donderdag 29 juni 2023. De bijeenkomst is vanaf 19.30 uur in De Baron aan de Julianastraat 54 in Dedemsvaart. Tijdens de bijeenkomst presenteren de onderzoekers van Stimuland de scenario’s. Daarna kunt u reageren op de verschillende scenario’s en laten weten welk scenario uw voorkeur heeft.

Aanmelden voor deze inloopbijeenkomst kan via het online formulier

Lees meer over het onderzoek en de scenario's op hardenberg.nl/kotermeerstal of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.