13 vrije kavels te koop aan De Beukenlaan in De Krim

De gemeente geeft 13 vrije kavels aan de Beukenlaan in De Krim. Het gaat om 3 kavels voor een vrijstaande woning en 10 kavels voor een twee-onder-een-kapwoning. Belangstellenden kunnen zich vanaf donderdag 2 november tot donderdag 24 november 12.00 uur inschrijven.

U vindt het inschrijfformulier op www.hardenberg.nl/beukenlaan.

Aan de Beukenlaan in De Krim is plek voor 13 nieuwe woningen. De woningen komen op de strook bij MFA De Beuk. De gemeente geeft hier 13 vrije kavels uit. Particulieren kunnen hier zelf een woning (laten) bouwen. Het gaat om:

  • 3 kavels voor een vrijstaande woning: € 195 per vierkante meter exclusief 21 % btw;
  • 10 kavels voor een twee-onder-een-kapwoning: € 185 per vierkante meter exclusief 21 % btw.

Inschrijven via het formulier vanaf 2 november tot 24 november 12.00 uur

Inschrijven voor een kavel aan de Beukenlaan in De Krim is mogelijk vanaf 2 november 2023 via het inschrijfformulier op www.hardenberg.nl/beukenlaan. Hier staat ook de verkavelingstekening en informatie over de inschrijfprocedure.

De inschrijving sluit op 24 november 2023 om 12.00 uur. De loting en toewijzing van de kavels is gepland op woensdagavond 6 december 2023. Inschrijvers ontvangen hiervoor een uitnodiging.

Medebouwer nodig bij twee-onder-een-kapwoning

Belangstellenden die een twee-onder-een-kapwoning willen bouwen schrijven zich samen met een medebouwer als koppel in. Wie nog geen medebouwer heeft gevonden kan contact opnemen met het Woonteam. Mogelijk zijn er anderen die een medebouwer zoeken.

Woningbouw kan volgend jaar starten

Binnenkort start de gemeente met het bouwrijp maken van de kavels. Als alles volgens planning verloopt, zijn de eerste kavels in het voorjaar van 2024 bouwrijp. De bouw van woningen kan vanaf dan beginnen.

Meer informatie en het verkavelingsplan staan op www.hardenberg.nl/beukenlaan.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.