Nieuws

Inloopbijeenkomst over nieuwe inrichting marktplein Hardenberg op maandag 3 juli

Samen met ondernemers, omwonenden en belangengroepen hebben we een plan gemaakt voor een mooier, gezelliger en groener marktplein in het centrum van Hardenberg. Het schetsontwerp voor de nieuwe inrichting is klaar. U kunt het ontwerp bekijken tijdens een inloopbijeenkomst op maandag 3 juli 2023 tussen 18.00-20.00 uur in het gemeentehuis in Hardenberg.

Veel mensen vinden het marktplein in Hardenberg wat ongezellig en ‘stenig’. Daar willen we wat aan doen. Met een groep betrokkenen hebben we nagedacht over de mogelijkheden om het plein gezelliger en groener te maken. De mogelijkheden zijn door OKRA Landschapsarchitecten uitgewerkt in een schetsontwerp.

Inloopbijeenkomst op maandag 3 juli

Belangstellenden kunnen het schetsontwerp bekijken tijdens een inloopbijeenkomst op maandag 3 juli tussen 18.00-20.00 uur in het gemeentehuis. Tijdens de inloopbijeenkomst geeft de architect op twee momenten een korte centrale presentatie: om 18.30 uur, en om 19.15 uur. In de presentatie legt hij uit hoe het ontwerp eruit ziet, en welke keuzes er zijn gemaakt.

Vragen en reacties

Na de presentatie kunt u het ontwerp nog eens rustig bekijken. Medewerkers van de gemeente zijn aanwezig om uitleg te geven en uw vragen te beantwoorden. Natuurlijk kunt u ook uw reactie geven.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.