Nieuw online magazine met verhalen over de regio Hardenberg

woensdag 07 augustus 2019 11:32

Met de lancering van het splinternieuwe magazine #RegioHardenberg is de regio een fraai medium rijker. Zowel voor haar bewoners als voor toeristen schept het magazine in mooie fotografie en aantrekkelijke verhalen een bijzonder beeld van de regio.

Eind juli, zo net voor de vakantie, werd het eerste exemplaar gelanceerd van het magazine. In #RegioHardenberg is er volop aandacht voor personen, bedrijven en mooie initiatieven. Deze eerste editie tonen we bijvoorbeeld de gezichten en verhalen achter ambachten. De familieonderneming Erve ‘t Erve ’t Hacht deelt hun verhaal over het ondernemen in een schilderachtig decor. Schurter Electronics is als ondernemer van het jaar aan het woord en vertelt over regionaal werken in een internationale omgeving. Ook is er aandacht voor de evenementen die er zijn en krijg je leuke tips voor een recept en/of een dagje uit.

#RegioHardenberg komt dit jaar twee keer uit. De volgende editie verschijnt medio november. In deze editie wordt de lezer meegenomen in een ogenschijnlijk bekende wereld, maar zal wederom verassend zijn. De regio Hardenberg is een dynamische omgeving waar veel over te vertellen en ontdekken valt.

Bekijk het online magazine op www.regiohardenberg.nl.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.