Akse Media start met actualiseren van gemeentegids Hardenberg

vrijdag 23 augustus 2019 10:37

De gemeente Hardenberg brengt jaarlijks een gemeentegids uit. Als u wilt worden opgenomen in de gemeentegids van 2020, of uw vermelding wilt laten wijzigen, kunt u dit uiterlijk 4 oktober 2019 kenbaar maken. De nieuwe gids verschijnt begin 2020.

De gemeentegids is de enige officiƫle gemeentegids van de gemeente Hardenberg. De gids wordt in opdracht van de gemeente geactualiseerd door Akse Media uit Den Helder.

In de gemeentegids van Hardenberg vindt u (contact)gegevens van bedrijven, instellingen en verenigingen binnen de gemeente.

Zelf controleren
Vanaf maandag 26 augustus start de redactie van Akse Media met het actualiseren van de adressen in de gemeentegids. Als uw bedrijf of organisatie momenteel met een e-mailadres staat opgenomen in de gemeentegids, ontvangt u een e-mail van Akse Media. Met die e-mail kunt uw gegevens zelf controleren en indien nodig aanpassen.

De overige vermeldingen worden telefonisch benaderd door de redactie van Akse Media. 

Nieuwe vermeldingen
Als u wilt worden opgenomen in de gemeentegids, of als u uw vermelding wilt aanpassen, kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met de redactie van Akse Media. Dat kan via het e-mailadres redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentegids Hardenberg), of telefonisch op 0598 371 760.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.