Wat kiest u voor een duurzaam Hardenberg? Vul de vragenlijst in

donderdag 25 juli 2019 09:58

De gemeente maakt werk van een duurzame toekomst voor de gemeente Hardenberg. Daarvoor zetten we al de nodige stappen met verschillende projecten en plannen. Omdat duurzaamheid van ons allemaal is, kunt u hierover meedenken en meepraten.

Wat vindt u belangrijk als het gaat om keuzes voor duurzame energie zoals windenergie en zonne-energie? Hoe wilt u hierbij betrokken worden en wat kan de gemeente doen wat u betreft? Geef uw mening door de vragenlijst in te vullen.

In de afgelopen weken kon u op de facebookpagina van de gemeente Hardenberg iedere dinsdag en donderdag reageren op een vraag of stelling over duurzaamheid in de gemeente Hardenberg. Hebt u deze peiling gemist? Geef alsnog uw mening. U vindt alle vragen en stellingen in een online vragenlijst. U vindt de vragenlijst op www.hardenberg.nl/duurzametoekomst.

U kunt de vragenlijst invullen tot 30 juli.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.