Gemeente zoekt BeterWeters

donderdag 18 juli 2019 12:18

Als inwoner van de gemeente Hardenberg weet u waarschijnlijk beter dan de gemeente wat er moet gebeuren in de eigen straat, buurt of in de gemeente. Daarom zoekt de gemeente BeterWeters die regelmatig willen meedenken over allerlei onderwerpen.

Als BeterWeter ontvangt u regelmatig een korte digitale vragenlijst over plannen, projecten of de dienstverlening van de gemeente. U kunt de vragen wanneer het u uitkomt en zonder enige verplichting via de smartphone of computer invullen.

De vragen gaan over diverse (actuele) onderwerpen zoals parkeren, duurzaamheid of groenonderhoud. De antwoorden van de BeterWeters worden anoniem verwerkt. De gemeente gebruikt de antwoorden bij het voorbereiden van plannen en projecten of voor het verbeteren van de dienstverlening.

Er is slechts één voorwaarde waar u aan BeterWeter moet voldoen: u woont in de gemeente Hardenberg.

Bent u een BeterWeter? Meld u dan direct aan via www.hardenberg.nl/beterweters.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.