Workshop Energieneutraal Verbouwen in Hardenberg

woensdag 01 mei 2019 15:28

Op 9 mei kunt u gratis deelnemen aan een workshop Energieneutraal Verbouwen. De workshop is bedoeld voor huiseigenaren die verbouwplannen hebben of die aan de slag willen met het energie-neutraal maken van hun woning.

De workshop vindt plaats in het Boomstammenrestaurant Het Heemse, Blanckvoortallee 2 in Hardenberg en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. In de workshop wordt aandacht besteed aan maatregelen, kosten en financiering van energieneutraal verbouwen. Ook kunt u zich opgeven voor vervolgactiviteiten, zoals het project over energieneutraal verbouwen. Dit project biedt ondersteuning aan huiseigenaren, waardoor het energieneutraal verbouwen van uw huis een stuk eenvoudiger wordt. Tijdens de workshop hoort u hier meer over.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de workshop via de website van het Energieloket West Overijssel www.energieloket-west-overijssel.nl.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.