Proefreis openbaar vervoer op 13 juni voor senioren

maandag 27 mei 2019 11:53

Speciaal voor senioren wordt donderdag 13 juni 2019 in Hardenberg een proefreis gehouden. Met behulp van OV-ambassadeurs kunnen senioren op deze dag oefenen met het reizen met bus en trein.

Tijdens de proefreis op donderdag 13 juni geven de OV-ambassadeurs op de stations uitleg over onder meer het in- en uitchecken met een OV-chipkaart bij verschillende vervoerders. Ook wordt uitgelegd hoe de kaartautomaat werkt voor het laden van reissaldo en het ophalen van verschillende producten, zoals een keuzedag en meereiskorting. 

Aanmelden voor de proefreis kan via www.ervaarhetov.nl/proefreis. U kunt ook bellen met de OV-ambassadeurs op 038 454 01 30. Na aanmelding wordt u geïnformeerd over het exacte tijdstip en opstapplaats. Er wordt op eigen kosten gereisd.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.