Kaartverkoop nieuwe theaterseizoen gestart

vrijdag 17 mei 2019 14:47

De kaartverkoop van theater De Voorveghter voor alle voorstellingen voor het nieuwe seizoen 2019-2020 is deze week van start gegaan. Voor The Best of Ireland en voor Abba Gold zijn al extra voorstellingen bijgeboekt, omdat de oorspronkelijke dagen nagenoeg zijn uitverkocht.

Ook de kaartverkoop voor de voorstellingen van Pieter Derks, Daniƫl Lohues, Sara Kroos, Jeans, Dutch Eagles, Bert Visscher, Urbanus, Lenette van Dongen, Grand Old Country, Tineke Schouten, Henry van Loon en The Fortunate Sons (USA) gaat hard. Voor deze voorstellingen zijn nog wel plaatsen beschikbaar.

Kaarten bestellen
Kaarten kunt u bestellen via de website www.voorveghter.nl. U kunt ook bellen met 0523 280 350, of kaarten kopen aan de theaterkassa.

De kassa van De Voorveghter is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur en donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur. Ook is de kassa een uur voor iedere voorstelling geopend. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@voorveghter.nl.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.