Informatiebijeenkomst asfaltrenovatie in Bergentheim

maandag 13 mei 2019 13:40

De asfalt (dek-)laag van de Stationsweg en de Kanaalweg-West in Bergentheim wordt vernieuwd. Over deze werkzaamheden wordt op donderdagavond 16 mei 2019 van 19.00 tot 20.30 uur een informatieavond gehouden. De bijeenkomst vindt plaats in horecabedrijf Veenlust aan de Kanaalweg-West 78 in Bergentheim.

Adviesbureau Incite Projects uit Almelo is op dit moment, in opdracht van de gemeente Hardenberg, bezig met de voorbereidingen van de asfaltrenovatie en andere verbetermogelijkheden van de Stationsweg en de Kanaalweg-West in Bergentheim. De werkzaamheden zijn gepland tussen eind juli en begin september 2019.

De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het vernieuwen van de asfalt (dek-)laag van de Stationsweg, vanaf de kruising met de Burgemeester Oprellaan tot de splitsing bij woonzorgcomplex Muldershoek. En de asfalt (dek-)laag van de Kanaalweg-West tot aan de toerit van de N343 richting Hardenberg.

Tijdens de informatieavond op donderdag 16 mei in worden de werkzaamheden nader toegelicht. U bent van harte welkom.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.