Gewijzigde afvalinzameling met de feestdagen

donderdag 16 mei 2019 08:26

Op Hemelvaartsdag (donderdag 30 mei) en tweede pinksterdag (maandag 10 juni) wordt geen afval ingezameld in de gemeente Hardenberg. De containers worden op een andere dag geleegd.

De wijziging van het inzamelen is als volgt:

  • De afvalinzameling van donderdag 30 mei vindt plaats op zaterdag 1 juni.
  • De afvalinzameling van maandag 10 juni vindt plaats op zaterdag 8 juni. Let op, dit is de zaterdag vóór tweede pinksterdag.

U kunt de container op de dag van inzameling vóór 07.00 uur aan de straat neerzetten.

Gewijzigde openingstijden
Het milieubrengstation aan de Ommerweg 69 in Rheezerveen en het ROVA Klantcontactcentrum zijn op donderdag 30 mei en maandag 10 juni gesloten.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met het ROVA Klantcontactcentrum. Dit kan telefonisch op 038 427 37 77, of online op www.rova.nl/contact. Meer informatie over de inzameldagen vindt u op www.rova.nl/inzamelkalender en de gratis ROVA-app.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.