13 mei: Toekomstmakers Event

donderdag 09 mei 2019 10:37

Hoe kunnen we zorgen dat de regio Zwolle, waar ook de gemeente Hardenberg onder valt, een aantrekkelijke regio wordt om te wonen en werken voor jong en oud(er)?

Op maandag 13 mei gaan er 250 Toekomstmakers (18-27 jarigen) met elkaar in gesprek. Ben je tussen de 18 en 27 jaar? Dan ben je van harte uitgenodigd daar bij te zijn!

13 mei: Het Toekomstmakers Event

Op maandagavond 13 mei vindt Het Toekomstmakers Event plaats. Tijdens dit event gaat de regio Zwolle samen met jou in gesprek: wat heb jij nodig om hier je toekomst te bouwen? Wat maakt dat je hier blijft om te werken en te wonen? Dit is dé kans om te bepalen wat belangrijk is in jouw buurt, dorp of stad. Dat doe je niet alleen, maar met elkaar. Wij willen jouw stem horen, er wordt dus goed naar je geluisterd. We bouwen écht aan jouw toekomst!

En dan..
Tijdens het Toekomstmakers Event worden alle meningen en ideeën samengebracht om de regio Zwolle voor jou aantrekkelijk te maken. Wat kunnen we samen (jongeren, overheid, bedrijfsleven en onderwijs) doen om jou te boeien en te binden? De beste ideeën worden vervolgens verder uitgewerkt in een hackathon en expeditieteams. Jouw idee kan dus werkelijkheid worden!

Speciale gast van de avond: Noah Zeeuw
Naast dat we de regio Zwolle vorm gaan geven, komt ‘social creator’ Noah Zeeuw langs om samen met jou in gesprek te gaan over de toekomst. Ook lopen er andere experts rond en zijn er toffe prijzen te winnen, zoals dinerbonnen en bioscoopbonnen!

Locatie en aanmelden
Wil jij meewerken om de regio Zwolle anno 2019 leefbaar en interessant te maken? Kom dan op maandag 13 mei van 19.15 tot 22.00 uur naar de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle. Geef je op door een e-mail te sturen naar dennis.flokstra@hardenberg.nl.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.