Wethouder Jan ten Kate geeft startsein Week van Mooi Schoon

donderdag 04 april 2019 16:40

Donderdag 4 april gaf wethouder Jan ten Kate het startsein voor de Week van Mooi Schoon op De Wiekslag in Bruchterveld. Leerlingen gaan deze week de straten op om de omgeving van hun school vrij te maken van zwerfvuil.

Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 april doen bijna 150 scholen mee aan de week van Mooi Schoon, een initiatief van het zwerfvuilprogramma Mooi Schoon van ROVA.
 
Tijdens het startsein van de Week van Mooi Schoon wenst de wethouder de leerlingen veel succes en overhandigt een cadeau aan de school. Daarna gaan de leerlingen voorzien van opvallende hesjes en handschoenen en gewapend met knijpertjes en vuilniszakken de buurt in gaan om zwerfvuil op te ruimen.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.