Ontbijtbijeenkomst ondernemers tijdens week van het geld

vrijdag 08 maart 2019 10:42

Landelijk gezien heeft zo'n 62 % van de werkgevers personeel met financiële problemen. Uiteindelijk kosten deze problemen de werkgever ook geld, want personeel meldt zich vaker ziek of heeft het hoofd te vol zitten met andere zaken.

Worstelt u als ondernemer wel eens met de vraag hoe u mensen met schulden of een krappe financiële situatie het beste kunt helpen? En wilt u graag sparren met professionals en ervaringsdeskundigen over waar u tegenaan loopt?

Speciaal voor ondernemers in de gemeente organiseert de gemeente Hardenberg een ontbijtbijeenkomst tijdens de week van het geld op maandag 25 maart. Van 08.00 tot 10.00 bent u van harte welkom in theater De Voorveghter in Hardenberg. Diede Bongertman, afgestudeerd aan ArtEZ hogeschool met 'KRAP - de prijs van armoede', begeleidt deze ochtend. Het wordt een gesprek over de problematiek, wat het betekent voor de medewerkers en voor u als ondernemer. Uiteraard start deze ontbijtbijeenkomst met een lekker ontbijt.

Geïnteresseerd? Meld u aan voor maandag 18 maart via aanmelden@hardenberg.nl.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.