Vragen over de belastingen? Wij helpen u graag!

vrijdag 22 februari 2019 09:50

De gemeentelijke belastingaanslagen worden zaterdag 23 februari 2019 verstuurd. Alle huishoudens en bedrijven in de gemeente betalen gemeentelijke belastingen. Heeft u vragen? Wij helpen u graag! Houd u aan de telefoon wel rekening met wat langere wachttijden dan u van ons gewend bent.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij een pagina opgesteld met de veelgestelde vragen over de belastingen.

Als uw vraag hier niet tussen staat, kunt u ook veel informatie vinden op www.hardenberg.nl/belastingen.

Wilt u telefonisch een medewerker spreken van de gemeente? Dan kunt u bellen met de Publieksdienst op het telefoonnummer 14 0523. Houd wel rekening met extra drukte vanwege de vragen rondom belastingen. Het is ook mogelijk om online uw vraag of opmerking in te sturen. Wij kunnen u dan per e-mail een antwoord sturen.

Woz-waarde
Bent u het niet eens met de Woz-waarde? Dan kunt u een bezwaarschrift schrijven. Maar vaak is dat helemaal niet nodig. Telefonisch of tijdens extra inloopavonden in de hal van het gemeentehuis van Hardenberg kunnen wij uw vraag snel behandelen.

De extra inloopavonden zijn op donderdag 28 februari en 7 maart van 18.00 tot 20.00 uur. Daarnaast kunt u ons tot uiterlijk 29 maart 2019 online over uw woz-waarde een bericht sturen. In de meeste gevallen kunnen wij uw vraag direct telefonisch of per e-mail afhandelen. Dat scheelt u tijd en moeite.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.