Kom zaterdag 16 maart naar de ‘Werken in de Zorg’-dag

maandag 25 februari 2019 16:06

Altijd al willen werken in de zorg? Kom zaterdag 16 maart tussen 10.00 en 16.00 uur naar Voorstraat 33-35 in Hardenberg. Werkgevers vertellen u alles over werken in de zorg. Er zijn volop kansen in de zorg in de gemeente Hardenberg en omgeving.

Met het toenemend aantal mensen dat gebruik maakt van de zorg, is er ook meer gekwalificeerd personeel nodig. Dat biedt volop kansen. In de gemeente Hardenberg zijn een aantal grote werkgevers in de zorg actief waaronder de Baalderborg Groep, Carinova en Saxenburgh Groep die zaterdag 16 maart graag met u in gesprek gaan.

Baalderborg Groep
De Baalderborg Groep geeft betrokken en liefdevolle zorg en ondersteuning aan kinderen, (jong)volwassenen en ouderen. Baalderborg Groep verwacht dat zij voor de ondersteuning van cliënten in zowel de Ouderenzorg als de Gehandicaptenzorg in de (nabije) toekomst meer zorgprofessionals nodig hebben. Dat gaat onder andere om Verzorgende IG (niveau 3) in de Ouderenzorg en (assistent)begeleiders (niveau 2 en 3) binnen de Gehandicaptenzorg vooral voor de doelgroep cliënten met een wat complexere zorgvraag.

Carinova
Carinova is met 3600 medewerkers actief op drie zorggebieden: thuiszorg, woonzorg en huishoudelijke hulp. De medewerkers zetten zich iedere dag in om bewoners en cliënten de beste zorg te bieden. Als werkgever wil Carinova graag een aantrekkelijk aanbod doen aan haar medewerkers. Carinova gelooft in leren door werken in de praktijk. Zij leiden hiervoor eigen medewerkers op, maar ook regelmatig zij-instromers met een hart voor de zorg. Voor leerlingen en studenten in een zorgopleiding biedt Carinova ook een mooie kans hun kennis en ervaring te vergroten als Talent Nurse.

Saxenburgh Groep
De komende jaren bouwt Saxenburgh Groep een compleet nieuw ziekenhuis in Hardenberg en worden een aantal ouderenzorglocaties vernieuwd. Zo draagt Saxenburg Groep bij aan een toekomstbestendig aanbod van ziekenhuiszorg, ouderenzorg en revalidatiezorg in het Vechtdal. De Saxenburgh Groep zoekt nieuwe collega’s. De organisatie heeft vacatures voor Verzorgenden IG (niveau 3) en Verpleegkundigen (vanaf niveau 4) in de Ouderenzorg. Voor het ziekenhuis zoekt de Saxenburgh Groep gespecialiseerde zorgprofessionals, zoals fysiotherapeuten, verpleegkundig specialisten en anesthesiemedewerkers, maar ook SEH-artsen, reumatologen en andere medisch specialisten.

De ‘Werken in de Zorg’-dag op 16 maart aan de Voorstraat 33-35 (tegenover museum ’t Stadhuus) in Hardenberg is een initiatief van de gemeente Hardenberg in samenwerking met de Baalderborg Groep, Carinova, Saxenburgh Groep, UWV, Alfa College en Werkgeversservicepunt.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.