Inloopbijeenkomst tweede fase Sluis V in Balkbrug

maandag 11 februari 2019 12:11

Vanwege de toenemende vraag naar woningen wordt gestart met de tweede fase in woongebied Sluis V in Balkbrug. Op woensdag 6 maart vindt er een inloopbijeenkomst plaats waar geïnteresseerden terecht kunnen voor meer informatie over de tweede fase.

De gemeente Hardenberg biedt zes nieuwe bouwkavels aan voor een vrijstaande of twee-onder-een-kapwoning in de tweede fase. Het gaat om percelen met een grootte van 275 m² – 597 m². Tijdens de inloopbijeenkomst start tevens de inschrijving voor de nieuwe gemeentelijke bouwkavels.

Inloopbijeenkomst
Tijdens de inloopbijeenkomst op woensdag 6 maart in het Trefpunt (Meppelerweg 34, Balkbrug) wordt er meer informatie gegeven over de tweede fase van Sluis V. Belangstellenden kunnen tussen 17.00 uur en 19.00 uur vrij binnenlopen. Het Woonteam van de gemeente Hardenberg is aanwezig om informatie te geven over de bouwkavels.
Vrieling verkoopt kavels met woningen en is ook aanwezig op de informatieavond.

Meer informatie over het woongebied Sluis V.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.