Inloopbijeenkomst over voorontwerp bestemmingsplan Havezate Es in Marslanden

dinsdag 08 januari 2019 11:03

De wijk Marslanden in Hardenberg wordt verder uitgebreid met deelgebied Havezate Es. Op 9 januari 2019 vindt een inloopbijeenkomst plaats over het plan.

Het deelgebied Havezate Es ligt ten oosten van het buurtschap Collendoorn en aan de zuidkant van de Havezateweg. In het gebied is ruimte voor circa 90 vrijstaande woningen op ruime kavels.

Om de bouw van woningen in Havezate Es mogelijk te maken, is een nieuw bestemmingsplan gemaakt. Het voorontwerp van dit bestemmingsplan ligt vanaf woensdag 19 december 2018 ter inzage. Op woensdag 9 januari 2019 vindt een inloopbijeenkomst plaats over het plan. U bent welkom tussen 17.00 en 19.00 uur in gebouw De Matrix aan de Erve Odinck in Hardenberg.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.