Informatieavond aardgasvrije nieuwbouw

maandag 12 november 2018 10:40

Op woensdag 21 november organiseert de gemeente Hardenberg een informatieavond aardgasvrije nieuwbouw. Aanwezigen krijgen deze avond informatie over praktische oplossingen voor aardgasvrije nieuwbouw.

Naast installatietechnische oplossingen is er ook aandacht voor de bouwkundige randvoorwaarden en de financiƫle consequenties van aardgasvrij bouwen. Onderwerpen die aan bod komen op de informatieavond:

  • Regelgeving nieuwbouw en ontwikkelingen (BENG, NOM, EPC etc);
  • Techniek: all-electric, warmtepomp, rol isolatie en vraagbeperking, duurzame energie;
  • FinanciĆ«n: investeringskosten, energiekosten, onderhoud, financiering, subsidies en regelingen;
  • Toelichting stappenplan gasloos bouwen, advies en begeleiding.


De informatiebijeenkomst begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur). De locatie van de informatieavond is Molensteen 5 in Hardenberg (bij Hibertad). Na afloop van de bijeenkomst is er tijd voor het stellen van vragen.

Opgeven
U kunt zich aanmelden voor de informatieavond door een e-mail te sturen naar nieuwbouw@hardenberg.nl. Vermeld in uw e-mail het aantal personen dat u opgeeft voor de informatieavond. 

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.