Gemeente Hardenberg bedankt vrijwilligers

dinsdag 06 november 2018 09:17

Vrijwilligers die al 12½, 25 of 40 jaar vrijwilligerswerk doen in de gemeente Hardenberg kunnen in november en december genieten van een theateravond in Theater de Voorveghter. De gemeente waardeert vrijwilligers zeer en zet daarom vrijwilligers in het zonnetje als dank voor hun jarenlange inzet.

De gemeente Hardenberg heeft verenigingen en instellingen gevraagd om vrijwilligers aan te melden die dit jaar jubileum vieren. Vrijwilligers die 12½, 25 of 40 jaar vrijwilligerswerk doen kwamen hiervoor in aanmerking.

Er zijn 142 aanmeldingen ontvangen. Deze vrijwilligers zijn uitgenodigd en hebben gekozen uit vijf voorstellingen. Casus Circus op zondag 11 november, Jack Wouterse op donderdag 22 november, Introdans op woensdag 28 november, Paul de Munnik op donderdag 13 december en Kiev Ballet op donderdag 20 december.

Tijdens deze reguliere voorstellingen zijn ook andere gasten aanwezig.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.