Onderzoek MKB-vriendelijkste gemeente van start

dinsdag 18 september 2018 08:44

Ondernemers in de gemeente Hardenberg kunnen meedoen aan de nieuwe editie van het tweejaarlijkse onderzoek van MKB-Nederland en VNO-NCW Midden naar de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland. Ondernemers ontvangen vanaf deze week een brief met daarin een uitnodiging om de enquête digitaal in te vullen. Het invullen van de enquête kost slechts vijf minuten tijd.

Ondernemers zijn van groot belang voor de lokale economie, werkgelegenheid en leefbaarheid. Daarom vindt de gemeente Hardenberg het belangrijk om te weten of ze op de goede weg zit, of welke onderdelen van het beleid volgens de ondernemers beter kunnen.

Zo probeert de gemeente Hardenberg er aan bij te dragen dat ondernemers op een prettige en succesvolle manier kunnen blijven ondernemen in onze gemeente. Tegelijkertijd dingt de gemeente mee naar de prijs 'MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland'. Een titel die de gemeente Hardenberg met ere wil dragen. Dat betekent immers dat het ondernemersklimaat op orde is.

Invullen kan tot 12 oktober 2018
Bent u eigenaar, bedrijfsleider of directeur? Vul dan online de enquête in en laat weten hoe MKB-vriendelijk het beleid van uw gemeente is. Het kost u maar 5 minuten. Invullen kan tot 12 oktober 2018

Welke gemeente zich uiteindelijk de MKB-vriendelijkste van Nederland mag noemen, wordt in begin 2019 bekendgemaakt. In de aanloop naar de landelijke uitkomst wordt ook per provincie en regio een winnaar uitgeroepen.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.