EUREGIO-spreekuur op 15 augustus

maandag 06 augustus 2018 09:37

EUREGIO houdt op woensdag 15 augustus 2018 van 18.00 tot 19.00 uur een spreekuur in het gemeentehuis aan het Stephanuspark 1 in Hardenberg. U hoeft zich niet aan te melden voor dit spreekuur.

U kunt tijdens het spreekuur terecht met vragen over werken en studeren in het buurland. Ook kunt u terecht met vragen over de sociale verzekeringen (bijvoorbeeld AOW, WAO, zorgverzekering, pensioen, werkloosheid). Tijdens het spreekuur kan ook informatie worden verkregen over verhuizen naar het buurland.

Voor het beantwoorden van vragen over Duitse belastingen is een vertegenwoordiger van het Finanzamt aanwezig. Kijk voor meer informatie op www.grensinfopunt.eu.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.