Viaduct De Vaart in Gramsbergen dit najaar vervangen

maandag 14 mei 2018 13:58

Het viaduct De Vaart bij Gramsbergen wordt in het najaar volledig vervangen. Dit zorgt voor een betere verkeersveiligheid en doorstroming van de weg en voorkomt een nieuwe afsluiting met bijkomende hinder in de toekomst.

De vervanging van dit viaduct stond gepland voor 2030. De provincie heeft nu, na grondig onderzoek, besloten om de vervanging naar voren te halen en uit te voeren tijdens de reeds geplande afsluiting van de N34 in het najaar. 

Afsluiting najaar
In het najaar van 2018 wordt de N34 tussen Hardenberg en Coevorden afgesloten voor al het verkeer. Tijdens deze afsluiting worden twee nieuwe tunnels aangelegd en wordt de rijbaan vernieuwd en verbreed.

Voor het viaduct De Vaart was alleen het visueel opknappen meegenomen in het project van de N34, omdat volledige vervanging gepland stond voor 2030. 

Duur van de werkzaamheden
Door de volledige vervanging van het viaduct, zal de afsluiting in het najaar van de N34 naar verwachting 10 weken duren.

Woensdag 27 juni houdt de provincie Overijssel samen met de aannemer FLOOW een inloopbijeenkomst over deze afsluiting.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.