Ondergrondse containers voor pmd

dinsdag 15 mei 2018 10:33

Om de inzameling van afval en grondstoffen efficiƫnter te organiseren, plaatst ROVA bij wooncomplexen in de gemeente Hardenberg een ondergrondse container voor de inzameling van plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drankenkartons (pmd).

Bewoners van de wooncomplexen waar deze containers worden geplaatst, ontvangen hierover een brief van ROVA. Vanaf 1 juni kunnen de nieuwe ondergrondse containers met de huidige ROVA-pas worden gebruikt.

Wilt u meer weten of de plaatsing bij uw wooncomplex of heeft u andere vragen over de afvalinzameling? Neem dan contact op met het ROVA Klantcontactcentrum. Dit kan telefonisch op het nummer 038 427 37 77, of digitaal via www.rova.nl/contact.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.