Nieuwe theaterbrochure van De Voorveghter is uit

dinsdag 15 mei 2018 08:06

De nieuwe brochure voor het seizoen 2018-2019 van theater De Voorveghter is uit. Vorige week is het programma huis-aan-huis in de regio verspreid.

Onder andere bekende cabaretiers als Youp van ’t Hek, Bert Visscher, Paulien Cornelisse en Van der Laan & Woe komen dit seizoen naar Hardenberg. Daarnaast heeft De Voorveghter dit jaar internationale shows als Casus Circus en Seven Drunken Nights, toneelstukken als Turks Fruit, Emma wil leven en Laatste paar dagen met onder andere Kees Hulst.

Ook Miss Montreal, Karin Bloemen, Ellen ten Damme, het klassieke ballet de Notenkraker en nog veel meer inspirerende avondjes uit staan op het programma.

Het nieuwe programma is ook te vinden op de website www.voorveghter.nl

Avontuurtje
In het theaterseizoen 2018-2019 kunnen bezoekers ook weer gebruik maken van de voordelige vriendinnen- en cabaretcocktail.

De Voorveghter wil de bezoeker graag verleiden iets te gaan kiezen wat men nog niet kent. Daarom kan in de voorverkoopperiode een 'Avontuurtje' worden geboekt. Bij elke vijf voorstellingen die in de voorverkoop (t/m 25 mei 2018) worden besteld, kan men uit verschillende voorstellingen een Avontuurtje uitzoeken voor € 10. 

Bestellen

Kaarten kunnen worden aangevraagd via het bestelformulier. Online inschrijven kan ook. Tot 16 mei hebben vrienden van De Voorveghter voorrang bij de toewijzing van kaarten. De tweede loting vindt plaats vanaf 26 mei.

De losse verkoop van kaarten begint op vrijdag 1 juni. Vanaf dat moment kan online worden besteld en kunnen ook stoelen worden gereserveerd.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.