Vraag uw reisdocument op tijd aan

dinsdag 08 juni 2021 17:19

Gaat u deze zomer weer op vakantie? Kijk dan op tijd of uw reisdocument nog geldig is. We krijgen op dit moment veel aanvragen. Daardoor kan het langer duren voordat u een nieuw reisdocument kunt aanvragen.

In Nederland versoepelen we de coronamaatregelen. Steeds meer wordt mogelijk. Dat geldt ook voor reizen naar andere landen. We krijgen daarom veel aanvragen voor een nieuw reisdocument.

De wachttijd kan oplopen tot 2 weken

We proberen alle aanvragen zo snel mogelijk af te handelen. Daarbij moeten we ook rekening houden met de coronamaatregelen om het aanvragen en afhalen van een reisdocument bij de publieksbalie voor iedereen veilig te laten verlopen.

Het kan zijn dat de wachttijd nu langer is dan normaal. Het kan tot 2 weken duren voordat u een reisdocument kunt aanvragen. Wij vragen hiervoor uw begrip. 

Wij kunnen uw reisdocument thuisbezorgen

Wilt u drukte voorkomen? Dan kunt u uw reisdocument thuis laten bezorgen. Door de coronamaatregelen kan dit nu tijdelijk gratis.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.