Online informatiebijeenkomst voor senioren over het reizen met het OV

donderdag 27 mei 2021 15:08

Wilt u graag met het openbaar vervoer reizen, maar kunt u wel wat hulp gebruiken? Dan kunt u hulp krijgen van een OV-ambassadeur. Hiervoor houden OV-ambassadeur gratis online informatiebijeenkomsten.

Nu u weer met de bus of trein op stap mag, weet u misschien niet hoe dat precies in z'n werk gaat. Dan is de online OV-informatiebijeenkomst echt iets voor u.

In een klein groepje legt een OV-ambassadeur u stapsgewijs uit hoe u een OV-chipkaart kunt aanvragen en gebruiken in het openbaar vervoer. OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers, senior en ervaren OV-gebruikers , die andere senioren wegwijs maken in het openbaar vervoer.

Aanmelden
Aanmelden voor een online informatiebijeenkomst kan door te mailen naar ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl. U kunt ook bellen naar 038 454 01 30. Voor de bijeenkomst hebt u een telefoon, tablet of computer nodig met camera en microfoon.

Na de bijeenkomst hebt u de mogelijkheid om een afspraak te maken met de OV-ambassadeur voor uitleg op het station. Of het maken van een proefreisje onder begeleiding. Meer informatie leest u op www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.