Grote belangstelling start zwemseizoen zwembad Hattemat Gramsbergen

woensdag 07 april 2021 10:06

Vol ‘verwachting’ stond de eerste groep zwemmers te popelen om maandagmiddag voor ’t eerst van dit seizoen een frisse duik te nemen in het zwembad.

Maar liefst een maand eerder dan gepland ging het bad open. Dankzij extra financiële steun van de gemeente Hardenberg en een grote groep vrijwilligers konden de eerste zwemmers nu al hun eerste baantjes trekken. “Van onderhoud en groenploeg tot het maken en rondbrengen van de abonnementen. Tot op het laatste moment is hard gewerkt om alles klaar te krijgen. Daar kunnen we in Gramsbergen met recht trots op zijn", benadrukt Paulien Reinders van zwembad Hattemat.

Perfect zwemwater

Ondanks dat het buiten maar 6 graden was en het zelfs even sneeuwde, waagden een groep van bijna 40 mensen deze dag de sprong! “Het water is maar liefst 24 graden, het lijkt wel of je in een warm bad stapt, vertelt een van de eerste zwemmers.” Het zwemwater is ondanks de frisse buitentemperatuur perfect te noemen. De komende weken kan er dagelijks gereserveerd worden om banen te zwemmen. Kijk voor meer informatie op de website van de Hattemat of de Facebookpagina.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.