Gemeentehuis gesloten op 26 en 27 april

vrijdag 23 april 2021 13:43

Het gemeentehuis en de publieksbalies zijn op maandag 26 en dinsdag 27 april gesloten. Wilt u een geboorte of overlijden doorgeven? Dat kan maandag 26 april van 09.00 tot 10.00 uur.

Voor het doorgeven van een geboorte of overlijden op maandag 26 april tussen 09.00 en 10.00 uur hoeft u geen afspraak te maken. Voor andere vragen of diensten kunt u op deze dag niet terecht bij de publieksbalie in het gemeentehuis.

De medewerkers van de gemeente zijn op maandag 26 en dinsdag 27 april telefonisch niet bereikbaar. Vanaf woensdag 28 april kunt u weer bellen met de gemeente.

Hebt u een melding over bijvoorbeeld overlast, kapotte lantaarnpalen of losliggende tegels? Dan kunt u de melding ook online doorgeven.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.