Online workshop: Kennismaken met een levende tuin

donderdag 18 maart 2021 18:46
Fot van een jongetje in een tuin.

Wilt u meer vogels, vlinders, amfibieƫn of egels in uw tuin? Meldt u dan aan voor de gratis online workshop 'Kennismaken met een levende tuin' op 6 april. In deze workshop van 1,5 uur leert u wat een levende tuin is en oefent u in een praktische opdracht hoe u een tuin natuurlijker en diervriendelijker kunt maken.

De workshop op dinsdag 6 april 2021 is van:

  • 15.30 tot 17.00 uur, of
  • 19.30 tot 21.00 uur.

De korte inloop met uitleg over de functies van Zoom start een kwartier voor aanvang.

Voor wie?

Voor iedereen die aan de slag wil met zijn of haar tuin(tje).  Er is plek voor maximaal 40 deelnemers in de middag en de avond.

De workshop wordt gegeven door Yvonne van Putten van de Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging (KNNV) en Linda IJmker van het Instituut voor Natuureducatie (IVN). Zij doen dit in samenwerking met de gemeente Hardenberg

Aanmelden

Wilt u meedoen? U kunt zich aanmelden op de website van het IVN.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.