Online bijeenkomst over energieneutraal verbouwen

vrijdag 12 maart 2021 14:00

Inwoners van gemeenten in West-Overijssel kunnen donderdag 18 maart en donderdag 1 april het webinar Energieneutraal Verbouwen volgen.

Tijdens de online bijeenkomst vertelt de energieneutraalcoach over de verschillende maatregelen, kosten en financieringsmogelijkheden die er zijn om woningen energiezuinig te verbouwen en/of aardgasvrij te maken.

Aanmelden via het duurzaambouwloket

Aanmelden voor dit gratis webinar kan via www.duurzaambouwloket.nl/env. Het webinar duurt 1 uur en kunt u bekijken via computer, tablet of telefoon.

Na afloop kunt u zich opgeven voor vervolgactiviteiten. Zoals een interactieve vervolgworkshop op donderdag 15 april.

Informatieve bijeenkomst

Inwoners die het webinar al eerder volgden waren zeer tevreden over de informatie die zij tijdens het webinar kregen. Een bezoeker van een eerdere bijeenkomst vertelt: "Mensen zijn vaak bang voor hoge kosten, maar die vielen mij erg mee."

Samenwerking tussen meerdere gemeenten

Het project Energieneutraal Verbouwen is opgezet door zes gemeenten in West-Overijssel. Het project helpt huiseigenaren om het energieneutraal verbouwen van woningen eenvoudiger te maken.

Meer informatie: www.duurzaambouwloket.nl/env.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.