Spreekuur voor vragen over het OV langer bereikbaar

dinsdag 02 februari 2021 08:23

Het telefonische spreekuur voor 55-plussers van OV-ambassadeurs is verruimd. U kunt nu behalve elke ochtend ook op een aantal dagen in de middag en avond bellen met vragen over het gebruik van het OV.

Het telefonisch spreekuur is een alternatief voor de maandelijkse inloopspreekuren voor 55-plussers, die vanwege de coronamaatregelen niet door kunnen gaan. Tijdens het spreekuur geven OV-ambassadeurs, vrijwilligers en zelf ook op leeftijd, uitleg over reizen met trein en bus.  

Wilt u weten hoe u een OV-chipkaart aanvraagt of hoe de 40% korting voor samen reizen werkt? Wilt u meer weten over de coronamaatregelen in het OV of juist informatie over verlenging van abonnement, keuzedagen en/of bent u (onverwacht) noodgedwongen afhankelijk van OV maar u weet nog niet hoe het werkt? Bel tijdens het telefonisch spreekuur met een OV-ambassadeur: 038 303 70 10.

Meer informatie staat op de website www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.