Centrumondernemers kunnen BIZ-korting aanvragen

dinsdag 23 februari 2021 12:19

In het centrum van Hardenberg en Dedemsvaart betalen ondernemers belasting voor de Bedrijven Investeringszone (BI-Zone). Vorig jaar hebben we ondernemers al een korting van 50% gegeven op deze belasting. Dit jaar geven we een korting van 100%. U kunt de korting online aanvragen.

Met de belasting voor de BIZ-Zone houden we het centrum van Hardenberg en Dedemsvaart schoon, heel en veilig. De centra beheren deze budgetten. Door de korting valt het totale jaarbudget lager uit. Omdat wij dit niet wenselijk vinden, vullen we het tekort aan.

Vastgoedeigenaren of verhuurder
Behalve ondernemers kunt u als vastgoedeigenaar of verhuurder ook korting op uw belasting voor de  BIZ-Zone aanvragen. In ruil voor de korting zorgt u waar mogelijk voor coulancemaatregelen voor uw huurders. Bij uw aanvraag voor een korting vertelt u hoe u dit gaat doen.

Aanvragen korting op de belasting voor de BIZ-Zone

Geen BIZ-korting
Betaalt u belasting voor de BIZ-Zone? En draait u geen verlies door de coronacrisis? Dan vragen we u de korting niet aan te vragen.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.