Gemeentelijk energieloket: gratis en onafhankelijk advies

maandag 25 januari 2021 11:40

Uw huis energiezuiniger maken: ook u kunt nĂș wat doen. Neem stap voor stap slimme maatregelen waar u direct van profiteert en die zorgen voor een comfortabeler huis en lagere energiekosten. Het Energieloket van de gemeente Hardenberg helpt u met onafhankelijk advies graag op weg.

Duurzaam Bouwloket verzorgt als onafhankelijke en professionele partij het energieloket voor onze gemeente. U kunt bij hen terecht met al uw vragen over duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken. Onafhankelijk adviseurs vertellen u hoe u uw woning comfortabel, energiezuinig, duurzaam en aardgasvrij kan verbouwen. Zodat uw woning toekomstbestendig is.

Wacht niet langer en ga naar www.duurzaambouwloket.nl/hardenberg.

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de maatregelen voor u kan treffen?
Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/bedrijven en bekijk welke bedrijven er bij u in de omgeving actief zijn. Op de website staat ook informatie over lokale (inkoop)acties en evenementen binnen uw gemeente en de mogelijkheid voor een persoonlijk adviesgesprek aan huis.

Hebt u vragen of advies nodig?
Op werkdagen (van 08.30 tot 17.00 uur) zijn onafhankelijke adviseurs van Duurzaam Bouwloket per mail en telefoon bereikbaar (van 08.30 tot 17.00 uur): 072 743 39 56 en info@duurzaambouwloket.nl.

Doe de energiesubsidie-check
Bekijk welke subsidies- en financieringsmogelijkheden er landelijk, provinciaal en in uw gemeente zijn via www.duurzaambouwloket.nl/subsidiecheck. Let op! In de meeste gevallen moet u de subsidie aanvragen voordat u de maatregelen uit gaat voeren. 

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.