Online informatieavond voor ouders over jongeren tijdens de jaarwisseling

woensdag 16 december 2020 10:04

Maakt u zich zorgen om wat uw kind doet tijdens de jaarwisseling? We zitten in een lockdown, er is een vuurwerkverbod en tot 18 jaar drinken we geen alcohol. Maar wat zijn eigenlijk de laatste regels? Kunt u überhaupt uw kind wel veilig de deur uit laten gaan?

Voor antwoorden op die vragen organiseert de gemeente Hardenberg op maandag 21 december om 19.30 uur een online bijeenkomst over jongeren en de jaarwisseling. De online informatieavond is speciaal bedoeld voor ouders van jongeren tussen de 12 en 18 jaar.

Tijdens de avond komen verschillende thema’s die te maken hebben met de jaarwisseling aan bod. En hoe u daar als ouder invloed op kunt uitoefenen. Wat kunt u bijvoorbeeld doen om te voorkomen dat uw kind hartstikke dronken thuis komt? Deskundigen van HALT, Tactus en jongerenwerkers vertellen over de jongeren en de rol van de ouders. Ook is er als ouder voldoende ruimte om vragen te stellen! Wilt u de bijeenkomst volgen? Ga naar www.hardenberg.nl/jaarwisseling. Hier vind u maandagavond de link naar de online bijeenkomst.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.