Webinar over wonen in Nederland en werken in Duitsland

donderdag 19 november 2020 10:20

Hebt u vragen over werken in Duitsland? Dan kunt u deelnemen aan het online webinar op woensdag 25 november van GrensInfoPunt. Het gratis webinar start om 15.30 uur.

In het online webinar 'Werken in Duitsland' komen de belangrijkste aandachtspunten op juridisch en financieel gebied aan bod over wonen in Nederland en werken in Duitsland. Zoals:

  • Wat zijn voor- en nadelen van werken in Duitsland?
  • Hoe kom ik aan een baan in Duitsland
  • Hoe zijn de ziektekosten geregeld?
  • Hoe zijn pensioenen geregeld in Duitsland?
  • In welk land moet u belastingaangifte doen?
  • Wat als u tegelijk in Duitsland en Nederland werkt?

Als u overweegt om in Duitsland te gaan werken, of u werkt al in Duitsland en wilt er meer over weten, dan wordt u binnen een uur bijgepraat door deskundigen van de Agentur für Arbeit en het GrensInfoPunt. U kunt tijdens de uitzending uw vragen stellen en reageren.

Aanmelden
Meer informatie over het webinar leest u op de website van het GrensInfoPunt. U kunt zich hier ook aanmelden voor het webinar op woensdag 25 november.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.