Tijdelijke verzwaring van de gedeeltelijke lockdown

woensdag 04 november 2020 10:34

Samen is het ons gelukt om de stijging van het aantal besmettingen te doorbreken. We zijn op de goede weg, maar het gaat nog te langzaam. De cijfers moeten sneller dalen om overbelasting van personeel in de ziekenhuizen te voorkomen en om de kwaliteit van de zorg voor alle patiƫnten te garanderen.

Ook willen we de weg terug naar meer vrijheden in ons dagelijks leven versnellen. Het kabinet heeft daarom besloten om voor de komende 2 weken, bovenop de huidige gedeeltelijke lockdown, extra maatregelen in te stellen.

Vanaf 19 november gaan we terug naar de gedeeltelijke lockdown. Ongeveer midden december beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna mogelijk is.

Lees de nieuwe maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.