Telefonisch spreekuur voor vragen over reizen met het OV

maandag 02 november 2020 16:35

Door de coronamaatregelen gaan de maandelijkse inloopspreekuren voor over reizen met het openbaar vervoer voorlopig niet door. U kunt wel gebruikmaken van het telefonisch spreekuur.

Wilt u weten hoe u een OV-chipkaart aanvraagt, of hoe de 40% korting voor samen reizen werkt? Wilt u meer weten over de coronamaatregelen in de trein of de bus? Of juist informatie over verlenging van abonnement, keuzedagen en/of bent u (onverwacht) noodgedwongen afhankelijk van OV maar u weet nog niet hoe het werkt?

U kunt wekelijks van dinsdag tot en met vrijdag bellen met een OV-ambassadeur. Dit kan op 038 303 70 10. Het telefonisch spreekuur is van 10.00 tot 12.00 uur. OV-ambassadeurs, vrijwilligers en zelf ook op leeftijd, geven u uitleg over reizen met trein en bus.

Kijk voor meer informatie op www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.