Impact maken in de regio

woensdag 18 november 2020 14:34

Tijdens de landelijke Impact Days op 19, 20 en 21 november staat heel Nederland stil bij impact ondernemerschap. Ook in de Dutch Techzone regio (gemeenten Hardenberg, Hoogeveen, Coevorden en Emmen) is er veel te ontdekken, vieren en versnellen op het gebied van impact.

Impactondernemers uit de regio vertellen in een video op social media hoe zij impact maken. Houd onze social mediakanalen in de week van 16 november in de gaten en laat je inspireren door deze ondernemers.

Webinar Impact Ondernemen: ontdek, vier en versnel!
Vrijdag 20 november tussen 10.00 en 11.30 uur is er een webinar over dit onderwerp. Je hoort over inspirerende initiatieven uit de regio en concrete handreikingen om (nog meer) aan de slag te gaan met impact ondernemen. Aan het woord komen onder meer Matthias Olthaar van NHL Stenden over de Vitale Economie Scan die is ontwikkeld voor bedrijven en een aantal ondernemers uit de regio over hun missie en hoe zij daar met hun ondernemerschap vorm aan geven.

Er is tijdens het webinar volop ruimte om vragen te stellen aan de aanwezige sprekers. Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via www.theimpactdays.nl/dutch-techzone.

Ben je impact ondernemer?
En wil je anderen laten zien wat je doet? Organiseer dan je eigen activiteit en meld deze aan via www.impactdays.nl.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.