Ga verantwoordelijk om met Sint-Maarten

maandag 09 november 2020 11:02

11 november is de dag: dan gaan kinderen zingend langs de deuren en halen snoep op. Voor veel kinderen is het iets waar zij zich op verheugen. Op scholen worden lampionnen gemaakt en liedjes geoefend voor de grote dag. Maar die grote dag ziet er dit jaar vanwege het coronavirus net iets anders uit.

Er mag gelopen worden tijdens Sint-Maarten, maar er wordt wel een dringend beroep op het verantwoordelijkheidsgevoel gedaan. U kunt gewoon langs de deuren lopen met uw kind(eren), maar doe dit alleen of in een klein groepje. Houd hierbij altijd anderhalve meter afstand. Daarnaast vragen we u om geen activiteiten in de buurt of straat te organiseren waar meerdere volwassenen bij elkaar komen.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.