Drie aantrekkelijke acties voor een lagere energierekening

woensdag 11 november 2020 14:05

Hebt u een koophuis? Dan kunt u nog steeds meedoen aan aantrekkelijke acties om de energierekening te verlagen. Komend weekend ontvangen alle huiseigenaren opnieuw een brief over de drie acties.

De drie acties waar komend weekend alle huiseigenaren opnieuw een brief over krijgen, zijn als volgt:

Actie 1: 12 maanden lang gratis de SlimWonen App
De gemeente biedt huiseigenaren die willen besparen op de energierekening 12 maanden lang gratis gebruik van de SlimWonen App aan. Met deze app ziet u precies hoeveel euro u per dag uitgeeft aan energie. De app biedt verder een bespaardoel en bespaartips. U kunt de app downloaden en activeren met de activatiecode. De code staan in de brief.

Actie 2: waardebon ter waarde van 70 euro voor energiebesparingsproducten

Eind september hebben alle huiseigenaren al een waardebon met unieke code ontvangen. Hiermee kunt u gratis kleine energiebesparende producten in huis halen. Vergeet niet de waardebon te verzilveren! Dit kan nog tot 31 maart 2021 op www.winstuitjewoning.nl/waardebon. Hier vind je ook meer informatie over de waardbonnenactie en lees je wat je moet doen als je persoonlijke code niet meer hebt.

Actie 3: advies- en inloopactie voor energiebesparende maatregelen
De grootschalige advies- en inkoopacties waar u als huiseigenaar aan mee kunt doen is verlengd tot en met 28 februari 2021. Door mee te doen aan de actie gaat u samen met een grote groep huiseigenaren energiebesparende maatregelen inkopen. Denk aan spouwmuurisolatie, vloerisolatie, isolatieglas, zonnepanelen of waterzijdig inregelen. Door met een grote groep huiseigenaren in te kopen profiteert u van scherpe prijzen en goede voorwaarden. Op dit moment zijn al ruim 240 maatregelen aangevraagd en worden de eerste klussen uitgevoerd. Doe ook mee en schrijf u gratis en vrijblijvend in op www.winstuitjewoning.nl.

Hebt u een huurwoning van Vechtdal Wonen? Dan komen er begin 2021 ook acties voor u!

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.