Doe mee aan de Opruim Challenge: Maak #Overijsselplasticvrij

donderdag 19 november 2020 13:00

Vorig najaar verzamelden vrijwilligers tijdens twee opruimacties langs de Overijsselse IJssel 78(!) vuilniszakken met afval op de oevers. Door de coronamaatregelen gingen de dit jaar geplande opruimacties langs de IJssel en de Vecht niet door en is er plastic afval langs de rivieren blijven liggen. Om dat plastic op te ruimen lanceren we de komende vier weken de opruim challenge #Overijsselplasticvrij!

Help je mee? 

  • Trek de wandelschoenen aan en maak een wandeltocht langs een van de Overijsselse rivieren. Heel gezond! zeker in deze tijd.
  • Neem een afvalzak mee voor het plastic of andere afval dat je vindt en maak een foto van je vondsten. 
  • Deel je foto op social media met #Overijsselplasticvrij en tag @SchoneRivieren. Onder inzenders wordt een leuke prijs verloot! 

Meer weten? Ga naar de website Schone Rivieren.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.